Garantie

Pentru ca avem incredere in serviciile noastre, autoturismele de la Next Car Lease beneficiaza de garantie fara limita de kilometri pentru o perioada de pana la 2 ani*!

La achizitia oricarui autoturism de la Next Car Lease vei primi un certificat de garantie care este valabil pe tot teritoriul Europei, pentru a fi in deplina siguranta chiar si in concedii sau calatorii de afaceri!

Deoarece ne pasa de siguranta  si confortul tau, Garantia Next Car Lease acopera orice defectiune tehnica aparuta la motor, cutie de viteze (automata sau manuala), diferential/cutie de transfer, transmisie, instalatia de carburant, instalatia electrica, sistemul de evacuare etc. (Poti citi lista completa accesand pagina „Termeni si conditii”).

Tot ce trebuie sa faci in cazul unei defectiuni tehnice este sa suni consultantul tau Next Car Lease si acesta te va indruma catre cel mai apropiat service partener, ocupandu-se ulterior de tot procesul de remediere al defectiunii!
 
*in functie de marca, vechime si numar de kilometri eliberam certificate de garantie pentru 6, 12 si 24 luni!

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0799 77 89 39 sau pe e-mail la adresa office@nextcarlease.ro!

 

Back to top