Actele necesare pentru leasing auto

Pentru a solicita un leasing trebuie să întocmești un dosar astfel încât să se poată demara formalitățile de finanțare. Fie că e vorba despre o mașină nou nouță sau despre un leasing auto rulate, achiziționarea autoturismului prin această formă de finanțare presupune depunerea acelorași acte. Important de menționat este că fiecare bancă poate să îți ceară și alte documente suplimentare. Documentele enumerate mai sus sunt valabile pentru persoanele fizice. Însă, aceste acte diferă în funcție de fiecare categorie de client: persoane fizice, juridice sau PFA.

Actele comune, solicitate de fiecare bancă sunt:

  • Act de identitate;
  • Cerere de finanțare completată cu toate informațiile și semnată;
  • Documente care atestă realizarea de venituri eligibile (declarație de venit global/ decizie de impunere/ registru de încasări și preț/ adeverință de salariu/ talonul de pensie pe ultima lună/ adeverință de venit);
  • Factura proforma de la furnizor/ înștiințare de preț/ specificație tehnică/ precontract vânzare-cumpărare.

 

Finantare auto prin Nextcarlease

acte necesare leasing auto

Nextcarlease ofera servicii premium de finantare. Toti clientii primesc consultanta financiara gratuit si sunt redirectionati catre partenerii nostri care le ofera cele mai bune conditii de finantare.
Pentru leasing sau credit, partenerii de finantare se vor asigura ca in maximum 48 de ore dosarul tau sa primeasca un raspuns, si, daca esti eligibil pentru finantare, in maximum 5 zile lucratoare te poti bucura de noua ta masina.
La plata integrala, consultantii nostri de vanzari iti vor intocmi toate actele pentru ca 24 de ore mai tarziu sa te bucuri de noua ta achizitie.

E bine să știi că la Nextcarlease, oferim finanțare pentru persoane fizice și juridice, inclusiv pentru firme de tip start-up sau persoane fizice cu istoric negativ. Cu alte cuvinte, aproape oricine își poate cumpăra o mașină în leasing, chiar și cu avans zero!

 

Ai încasări în Euro?

Dacă ai încasări în Euro și dorești să achiziționezi un autoturism în leasing, atunci creditul auto extern fără TVA este alegerea cea mai înțeleaptă pentru tine.