Beneficii la Next Car Lease

De ce sa cumperi o masina de la Next Car lease?

Primul pas in achizitia unei masini second-hand este sa gasesti un partener avizat care sa te ajute sa identifici autoturismul pe care ti-l doresti. De aceea, consultantii Next Car Lease, cu o experienta in domeniul auto de peste 10 ani, sunt pregatiti sa iti prezinte o gama larga de autoturisme care indeplinesc toate cerintele tale.

Daca te-ai decis asupra unui model, fie ca este din stoc sau adus la comanda, Next Car Lease iti pune la dispozitie istoricul masinii impreuna cu toate actele acesteia. Pentru a inlatura orice urma de indoiala legata de starea autoturismului pe care te decizi sa-l achizitionezi, suntem pregatiti sa supunem orice masina unui control riguros intr-un service partener sau unul ales de tine.

Toate autoturismele pe care le comercializam vin insotite de istoric de service, istoric de la societatile de asigurari pentru identificarea accidentelor, rapoarte de expertiza tehnica (Dekra, SGS etc.), si de aceea am decis sa iti rasplatim increderea pe care ne-o acorzi printr-un certificat de garantie fara limita de kilometri pe o perioada de pana la 2 ani!

Daca te-am convins ca stim ce vindem, ramane sa stabilim modalitatea de plata. Daca te decizi pentru plata integrala, consultantii nostri de vanzari iti vor intocmi toate actele pentru ca 24 de ore mai tarziu sa te bucuri de noua ta achizitie. Daca optezi pentru un sistem de leasing sau credit, partenerii nostri de finantare se vor asigura ca in maximum 48 de ore dosarul tau sa primeasca un raspuns, si daca esti eligibil pentru finantare, in maximum 5 zile lucratoare te poti bucura de noua ta masina.

Pentru a veni in sprijinul tau cu diverse variante de finantare, acum putem considera masina ta veche avans pentru cea noua sau te putem ajuta sa iti vinzi masina la un pret corect, fara prea mult efort din partea ta. Prin serviciile Buy-back si Trade-in poti beneficia de cele mai avantajoase oferte pentru autoturismul tau!

Chiar daca acum esti noul proprietar al unei masini comercializate de Next Car Lease, pentru noi procesul de vanzare nu s-a incheiat. Venim in sprijinul tau cu servicii de inmatriculare, servicii de garantie si post-garantie, programari revizii, asistenta rutiera 24/7 etc.