Blog

Informatii despre autoturisme second hand in leasing

BMW Seria 5 prin Next Car Lease

✅ Autoturisme BMW rulate cu garantie extinsa si istoric verificat

BMW Seria 5 a ajuns la generatia a 7-a (2016 – prezent) si este cea mai bine vanduta si apreciata serie a celebrului producator german.
Cu un design inovator, tehnologii de top o experienta de condus unica, BMW Seria 5, este, in prezent, printre cele mai vandute autoturisme second hand din Europa, fiind renumit pentru calitatea modelelor sale si pentru siguranta rutiera.

Lansat in 2016, BMW Seria 5 G30/G31/G38 fac parte din generatia a 7-a si prezinta un interes deosebit pentru ca ofera totul: confort, lux, viteza, siguranta si tehnologie germana de top.
 

Iti doresti un BMW G30?

✅ Intra pe site-ul de licitatii nextcarlease si alege din sutele de autoturisme BMW disponibile: BMW G30, BMW G31, BMW G38.

Nu ai gasit masina potrivita?

Suna la ✆ 0799 778 939

si te ajutam sa iti gasesti masina dorita, la cel mai bun pret.

 

Cauti BMW seria 5 vechi?

Daca esti pasionat de BMW, fie ca este vorba de seria 5 g30, f10 sau f90 – ai nimerit in locul potrivit. NextCarLease iti aduce la comanda orice tip de BMW din tari precum Germania, Franta, Belgia sau Olanda. Suna si discuta cu noi de luni pana vineri intre 9 – 17.

Licitatii BMW Seria 5

Majoritatea autoturismelor vandute prin sistemul de licitatii NextCarLease provin din parteneriate cu societati de leasing, de la societati de creditare si finantare, de la constructorii auto si retelele lor de distributie.

BMW 530 dXdriveBMW Seria 5 second hand: merita?

Cumparand un BMW Serie 5 second hand la licitatie, beneficiati in primul rand de preturi foarte atragatoare. Fiecare autoturism beneficiaza de o fisa detaliata in care sunt descrise exact: marca, modelul, finisajul, lista de optiuni, motorizare, echipamente + documentele asociate pe care le puteti consulta in mod gratuit.

Fiecare autoturism este insotit de fotografii de ansamblu si in detaliu (focalizare pe eventualele urme de zgarieturi sau socuri suferite). Toate aceste elemente vin in ajutorul dvs. ca o garantie ca puteti achizitiona autoturismul cu toata încrederea.

Toti clientii beneficiaza de servicii excelente, consultanta gratuita, stoc de masini verificate si preturi foarte avantajoase. O echipa de experti te vor ajuta sa obtii cea mai buna oferta de finantare. De asemenea, iti livram masina oriunde in tara.

Afla mai multe despre garantia NextCarLease

Back to top