Care sunt avantajele achizitiei unui autoturism prin Next Car Lease

❶ Garantia extinsa

In majoritatea anunturilor de vanzari autoturisme second hand de la dealeri, este specificat ca se acorda garantie extinsa. Insa v-ati intrebat vreodata ce inseamna acest lucru?

O garantie extinsa trebuie acordata printr-un certificat de garantie valabil in orice unitate agreata RAR. Cate din garantiile de pe piata ofera aceasta facilitate? Cate au valabilitate si in afara teritoriului Romaniei?

NextCarLease va elibereaza la vanzarea oricarui autovehicul un certificat de garantie valabil la reprezentanta marcii. Adica indiferent de dauna pe care o aveti, aceasta va fi achitata integral sau partial de catre partenerii nostri, la service-ul ales de dvs, fie ca este al unui prieten, fie ca este o reprezentanta.

 

❷ Provenienta autoturismelor

Toate autoturismele comercializate de catre NextCarLease provin din surse sigure, cum ar fi firmele de leasing operational din Europa.  In felul acesta, cunoastem istoricul complet al autoturismulu pe care il si punem la dispozitie clientilor nostri.

Fiind autoturisme cu o medie de 3 ani vechime, toate operatiunile sunt efectuate la reprezentanta marcii, iar acest lucru se poate verifica in sistemul producatorului, majoritatea autoturismelor avand carnet de service digital.

 

❸ Istoricul de service

Istoricul de service al autoturismelor ne ajuta in primul rand sa confirmam numarul de kilometri. La fiecare intrare in service,se inregistreaza in programul de fabrica numarul de kilometrii si data la care s-a facut fiecare operatiune.

Totodata, fiecare client va fi informat despre ce costuri vor urma odata cu exploatarea autoturismului,in viitorul apropiat.
Un autoturism cu istoric la reprezentanta va avea mereu un plus in comparatie cu alt autoturism servisat la un service partener deoarece, fiecare producator recomanda anumite operatiuni ce trebuie efectuate, iar la multe din ele, service-urile ce nu detin programe de fabrica nu au acces.

 

❹ Revizia

In cazul in care achizitionati un autoturism de la NextCarLease iar service-ul este depasit, acesta vi se livra cu revizia facuta la reprezentanta marcii.

Noi recomandam clientilor intretinerea autoturismelor la reprezentanta din mai multe motive:

  • se va putea demonstra mai usor numarul de kilometrii la revanzare
  • se va revinde mult mai usor bunul si cu un pret mai ridicat
  • in cazul in care istoricul este complet si survine o dauna neasteptata si costisitoare (motor,cutie viteze,cutie transfer,diferentiale), producatorul sustine reparatia in mare masura,iar clientul achita doar manopera si un mic procent din valoarea pieselor. Aceasta se numeste kulanza, si este o procedura disponibila la majoritatea producatorilor de automobile.Ea este valabila si daca garantia extinsa este expirata.
  • se vor efectua toate operatiunile recomandate de producator, la care un service multimarca nu ar avea acces, intrucat nu detine nici manualul de service,nici aparatura necesara.(schimbat lichid frana,schimbat ulei cutie viteze,schimbat ulei cuplaj Haldex,etc.)
  • exista multe modele de autoturisme care circula de ani de zile si la care au cedat diverse componente care ar trebui sa nu puna exploatarea in dificultate, si aici amintim injectoare,supape EGR,relee,etc. In momentul in care producatorii constata o problema la o componenta, prezenta la multe modele, se face o actiune pe acestea, iar cand proprietarul merge cu autoturismul la revizie,se schimba si aceste piese GRATUIT, pentru a nu genera costuri soferilor si pentru ca acestia sa fie in siguranta

 

❺ Finantarea

NextCarLease ofera servicii premium de finantare in piata. Spunem servicii premium deoarece clientii nostri primesc consultanta financiara gratuit si sunt redirectionati catre partenerii nostri care le ofera cele mai bune conditii de finantare.

Indiferent daca este vorba de o societate comerciala cu cifra de afaceri de cateva milioane de euro, o firma de tip start up care nu are activitate, sau o persoana fizica cu istoric negativ in Biroul de Credit, exista o varianta de leasing/credit care va fi oferita.

Ne laudam cu 0 dosare de leasing/credit respinse.

Produsele noastre financiare cele mai vandute sunt:

  • Avans 30% pe o perioada de 48 luni pentru orice firma de tip start-up,fara nici un fel de activitate,cu conditia ca autoturismul sa nu fie mai vechi de 36 luni.
  • Dobanda 1% la avans 50% pe o perioada de 12 luni.
  • Dobanda standard la autoturisme second hand de 2.2%
    35% avans pe o perioada de 60 luni la creditele care se acorda inclusiv persoanelor fara venituri,doar cu buletinul.