Beneficii la Nextcarlease

De ce să cumperi o mașină de la Nextcarlease?

Primul pas în achiziția unei mașini second-hand este să găsești un partener avizat, care să te ajute să identifici autoturismul pe care ți-l dorești. De aceea, consultanții Nextcarlease, cu o experiență în domeniul auto de peste 12 ani, sunt pregătiți să îți prezinte o gama variată de autoturisme premium care îndeplinesc toate cerințele tale.

Dacă te-ai decis asupra unui model, fie că este din stoc sau adus la comandă, Nextcarlease îți pune la dispoziție istoricul mașinii împreună cu toate actele acesteia. Pentru a înlătura orice urmă de îndoială legată de starea autoturismului pe care te decizi să-l achiziționezi, suntem pregătiți să supunem orice mașină unui control riguros într-un service partener sau unul ales de tine.

Toate autoturismele pe care le comercializăm vin însoțite de istoric de service, istoric de la societățile de asigurări pentru identificarea accidentelor, rapoarte de expertiză tehnică (Dekra, SGS etc). De aceea, am decis să îți răsplătim încrederea pe care ne-o acorzi printr-un certificat de garanție fără limită de kilometri, pe o perioadă de până la 2 ani.

Dacă te-am convins că știm ce vindem, rămâne să stabilim modalitatea de plată. Dacă te decizi pentru plata integrală, consultanții noștri de vânzări îți vor întocmi toate actele pentru ca 24 de ore mai târziu să te bucuri de noua ta achiziție. Dacă optezi pentru un sistem de leasing sau credit, partenerii noștri de finanțare se vor asigura că în maximum 48 de ore, dosarul tău să primească un răspuns, și dacă ești eligibil pentru finanțare, în maximum 5 zile lucrătoare te poți bucura de noua ta mașină.

Pentru a veni în sprijinul tău cu diverse variante de finanțare, acum putem considera mașina ta veche avans pentru cea nouă sau te putem ajuta să îți vinzi mașina la un preț corect, fără prea mult efort din partea ta. Prin serviciile Buy-back și Trade-in poți beneficia de cele mai avantajoase oferte pentru autoturismul tău.

Chiar dacă acum ești noul proprietar al unei mașini comercializate de Nextcarlease, pentru noi procesul de vânzare nu s-a încheiat. Venim în sprijinul tău cu servicii de înmatriculare, servicii de garanție și post-garanție, programări, revizii și asistență rutieră 24/7.