Care sunt avantajele achiziției unui autoturism prin Nextcarlease

Este timpul să înlocuiești vechea mașină?

La Nextcarlease te așteptăm cu:

❶ Garanție extinsă

În majoritatea anunțurilor de vânzări autoturisme second hand de la dealeri, este specificat că se acordă garanție extinsă. Însă v-ați întrebat vreodată ce înseamnă acest lucru?

O garanție extinsă trebuie acordată printr-un certificat de garanție valabil în orice unitate agreată RAR. Câte din garanțiile de pe piață oferă această facilitate? Câte au valabilitate și în afara teritoriului României?

Nextcarlease vă eliberează la vânzarea oricărui autovehicul un certificat de garanție valabil la reprezentanța mărcii. Adică indiferent de dauna pe care o aveți, aceasta va fi achitată integral sau parțial de către partenerii noștri, la service-ul ales de dvs., fie că este al unui prieten, fie ca este o reprezentanță.

❷ Proveniența autoturismelor

Toate autoturismele comercializate de către Nextcarlease provin din surse sigure, cum ar fi firmele de leasing operațional din Europa. În felul acesta, cunoaștem istoricul complet al autoturismului pe care îl și punem la dispoziție clienților noștri.

Fiind autoturisme cu o medie de 3 ani vechime, toate operațiunile sunt efectuate la reprezentanța mărcii, iar acest lucru se poate verifica în sistemul producătorului, majoritatea autoturismelor având carnet de service digital.

❸ Istoricul de service

Istoricul de service al autoturismelor ne ajută în primul rând să confirmăm numărul de kilometri. La fiecare intrare în service, se înregistrează în programul de fabrică numărul de kilometri și data la care s-a facut fiecare operațiune.

Totodată, fiecare client va fi informat despre ce costuri vor urma odată cu exploatarea autoturismului, în viitorul apropiat.
Un autoturism cu istoric la reprezentanță va avea mereu un plus în comparație cu alt autoturism reparat la un service partener deoarece, fiecare producător recomandă anumite operațiuni ce trebuie efectuate, iar la multe din ele, service-urile ce nu dețin programe de fabrică.

❹ Revizia

În cazul în care achiziționați un autoturism de la Nextcarlease iar service-ul este depășit, acesta vi se livra cu revizia făcută la reprezentanța mărcii.

Noi recomandăm clienților întreținerea autoturismelor la reprezentanță din mai multe motive:

  • se va putea demonstra mai usor numărul de kilometri la revânzare
  • se va revinde mult mai usor bunul și cu un preț mai ridicat
  • în cazul în care istoricul este complet și survine o daună neașteptată și costisitoare (motor, cutie viteze, cutie transfer, diferențiale), producătorul susține reparația în mare masură, iar clientul achită doar manopera și un mic procent din valoarea pieselor. Aceasta se numeste kulanza și este o procedură disponibilă la majoritatea producătorilor de automobile. Ea este valabilă și dacă garanția extinsă este expirată.
  • se vor efectua toate operațiunile recomandate de producător, la care un service multimarcă nu ar avea acces, întrucât nu deține nici manualul de service, nici aparatura necesară (schimbat lichid frână, schimbat ulei cutie viteze, schimbat ulei cuplaj Haldex etc)
  • există multe modele de autoturisme care circulă de ani de zile și la care au cedat diverse componente care ar trebui să nu pună exploatarea în dificultate. Aici amintim injectoare, supape EGR, relee etc. În momentul în care producătorii constată o problemă la o componentă prezenta la multe modele, se face o acțiune pe acestea, iar când proprietarul merge cu autoturismul la revizie, se schimba și aceste piese GRATUIT pentru a nu genera costuri șoferilor și pentru ca aceștia să fie în siguranță

❺ Finanțarea

Nextcarlease oferă servicii premium de finanțare. Spunem servicii premium deoarece clienții noștri primesc consultanță financiară gratuit și sunt redirectionați către partenerii noștri care le oferă cele mai bune condiții de finanțare.

Indiferent dacă este vorba de o societate comercială cu cifră de afaceri de câteva milioane de euro, o firmă de tip start up care nu are activitate sau o persoană fizică cu istoric negativ în Biroul de Credit, există o variantă de leasing/credit care va fi oferită.

Ne lăudăm cu 0 dosare de leasing/credit respinse.

Produsele noastre financiare cele mai vândute sunt:

  • Avans 30% pe o perioadă de 48 luni pentru orice firmă de tip start-up, fără nici un fel de activitate, cu condiția ca autoturismul să nu fie mai vechi de 36 luni.
  • Dobândă 1% la avans 50% pe o perioadă de 12 luni.
  • Dobândă standard la autoturisme second hand de 2.2%
  • 35% avans pe o perioadă de 60 luni la creditele care se acordă inclusiv persoanelor fără venituri, doar cu buletinul.