Cele mai fiabile modele de mașini second hand în 2022

Prețul și fiabilitatea rămân și în 2022 cele mai importante caracteristici la achiziția unei mașini. Atunci când nu există buget pentru o mașină nouă, autoturismele second hand rămân singurele opțiuni disponibile. Iar asta nu e un rău deoarece poți avea un autoturism premium, de calitate, la prețuri excelente.

Skoda Octavia este unul dintre modelele de succes ale producătorului ceh și pe bună dreptate. Numeroase teste au arătat că Skoda Octavia își face treaba excelent, fără să fie nevoie de cheltuieli suplimentare față de reviziile uzuale. Poate că nu întâmplător este una dintre cele mai apreciate mașini și de către români.

❷ A treia generatie a modelului BMW X6 este mai lat, mai lung si mai scund, pentru proportii dinamice accentuate, care sunt combinate cu formele sculptate ale caroseriei pentru o prezența deosebit de dinamică. Grila mare și single-frame iese clar în evidență. Muchiile exterioare ale grilei apropiindu-se acum de faruri sub un unghi definit clar.

Volvo XC60 este declarat de producătorii săi ca fiind una dintre cele mai sigure mașini fabricate vreodată, chiar de la prima lansare din 2008.

❹ Nu putea lipsi din lista noastră faimosul Mercedes GLC care nu numai că arată impresionant, dar și-a demonstrat pe deplin performanțele și fiabilitatea, fiind un SUV complet care nu se dezice de atributele de calitate ale producătorului.

Așa că, indiferent de buget sau preferințe – la Nextcarlease găsești întotdeauna mașina potrivită. Și nu doar atât! Îți oferim asistență, consultanță și finanțare premium unde ofertele de leasing pot fi stabilite chiar de tine. Mai mult, îți livrăm mașina la tine acasă. În stocul nostru găsești întotdeauna autoturisme fiabile, care au câștigat încrederea tuturor prin confort, siguranță sau tehnologie de top.