BMW Seria 5 prin Nextcarlease

BMW Seria 5 a ajuns la generația a 7-a (2016 – prezent) și este cea mai bine vândută și apreciată serie a celebrului producător german.
Cu un design inovator, tehnologii de top o experiență de condus unică, BMW Seria 5, este, în prezent, printre cele mai vândute autoturisme second hand din Europa, fiind renumit pentru calitatea modelelor sale și pentru siguranța rutieră.

Lansat în 2016, BMW Seria 5 G30/G31/G38 fac parte din generatia a 7-a și prezintă un interes deosebit pentru că oferă totul: confort, lux, viteză, siguranță și tehnologie germană de top.

Îți dorești un BMW G30?

✅ Intră pe site-ul de licitații online Nextcarlease și alege din sutele de autoturisme BMW disponibile: BMW G30, BMW G31, BMW G38.

Nu ai găsit mașina potrivită?

Suna la ✆ 0799 778 939

și te ajutăm să îți găsești mașina dorită, la prețuri atractive.

 

Cauți BMW seria 5 vechi?

Daca esti pasionat de BMW, fie că este vorba de seria 5 g30, f10 sau f90 – ai nimerit în locul potrivit. Nextcarlease îți aduce la comandă orice tip de BMW din țări precum Germania, Franța, Belgia sau Olanda. Sună și discută cu noi de Luni până Vineri între 9 – 17.

Licitații BMW Seria 5

Majoritatea autoturismelor vândute prin sistemul de licitații Nextcarlease provin din parteneriate cu societăți de leasing, de la societăți de creditare și finanțare, de la constructorii auto și rețelele lor de distribuție.

BMW 530 dXdriveBMW Seria 5 second hand: merită?
Cumpărând un BMW Serie 5 second hand la licitație, beneficiați în primul rând de prețuri foarte atrăgătoare. Fiecare autoturism beneficiază de o fișă detaliată în care sunt descrise exact: marca, modelul, finisajul, lista de opțiuni, motorizare, echipamente + documentele asociate pe care le puteți consulta în mod gratuit.

Fiecare autoturism este însoțit de fotografii de ansamblu și în detaliu (focalizare pe eventualele urme de zgârieturi sau șocuri suferite). Toate aceste elemente vin în ajutorul dvs. ca o garanție că puteți achiziționa autoturismul cu toată încrederea.

Toți clienții beneficiază de servicii excelente, consultanță gratuită, stoc de mașini verificate și prețuri foarte avantajoase. O echipă de experți te vor ajuta să obții cea mai bună ofertă de finanțare. De asemenea, îți livrăm mașina oriunde în țară.

Afla mai multe despre garanția Nextcarlease