De ce trebuie să alegi cu grijă firma de leasing auto

O persoană din Bucureşti care a cumpărat de la o firmă de leasing un BMW X5 din 2011 adus din Germania, a descoperit că vehiculul a trecut prin 7 accidente, iar numărul de kilometri nu era cel real.
În urma mai multor investigații, s-a aflat că autoturismul a avut un accident în Germania în 2013 dar şi kilometrajul a fost modificat. Conform raportului, în Octombrie 2013, maşina avea 114.127 de kilometri, iar în Februarie 2014 avea 61.544 de kilometri. La Registrul Auto Român s-a descoperit că autoturismul a avut în România alte 7 accidente auto, cu reparaţii estimate la 20 de mii de euro.

Știrea de mai sus este din anul 2021. Este cel mai negru scenariu la care te gândești atunci când vrei să îți cumperi o mașină rulată, adusă din Europa de Vest. Nu știm care este numărul total al clienților care au trecut prin astfel de experiențe neplăcute. Însă astfel de știri nu trebuie să te îngrijoreze sau să te descurajeze. Trebuie doar să alegi cu mare atenție firma de unde îți cumperi o mașină.

Ceea ce știm este că la Nextcarlease, așa ceva nu se va intâmpla niciodată. Și asta pentru că la Nextcarlease, toate autoturismele au istoric complet și fără accident, sunt verificate atent și vin însoțite de rapoarte elaborate de specialiști.

✔ CALITATE – toate autoturismele de la Nextcarlease vin însoțite de istoric complet (baze de date ale societăților de asigurări pentru identificarea daunelor), carnet de service și rapoarte de expertiză tehnică (Dekra, SGS etc.). Chiar dacă optezi pentru un autoturism cu 80000 de kilometri rulați, ne asigurăm că tu îi vei cunoaște istoria completă. Vei știi câți proprietari a avut, unde au fost efectuate reviziile, dacă a avut probleme tehnice (și dacă a avut, cum și unde s-au remediat), dacă a fost implicat într-un accident (și daca a fost, unde a fost reparat), când a fost importat în România, în ce condiții a fost importat, care era starea tehnică la momentul importului etc. De asemenea îți vom pune la dispoziție orice autoturism pentru o verificare tehnică amanunțită la un service autorizat ales de tine.

✔ PROFESIONALISM – încheiem anual contracte cu furnizori importanți de autoturisme rulate din Europa de Vest (ex. BMW Group, Mercedes-Benz Financial Services, Volkswagen Financial Services etc.) asigurându-ne astfel ca toți clienții noștri beneficiază de mașini second-hand verificate, la prețuri foarte avantajoase. Parteneriatele cu majoritatea societăților de leasing din România și temeiul legal sub care ne desfășurăm activitatea, au condus spre mulțumirea clienților care au apelat cu încredere la serviciile noastre.

✔ SERVICII POST-VÂNZARE – pentru că nu este de ajuns să cumperi o mașină bună, ne-am decis să dovedim calitatea autoturismelor noastre printr-un certificat de garanție fără limită de kilometri. Chiar dacă alegi un autoturism cu 5 ani vechime, vei avea timp 6 luni să faci câți kilometri dorești, pentru a te convinge de calitatea mașinii pe care o conduci. În cazul în care ești nemultumit de comportamentul autoturismului sau apar defecțiuni tehnice, consultanții Nextcarlease îți vin în ajutor cu asistență rutieră 24/7 și programări la service pentru a remedia în cel mai scurt timp orice problemă.