Licitații autoturisme rulate Europa

Licitații mașini Germania, Belgia, Olanda, Franța

Mii de noi oferte săptămânal: autoturisme, autoutilitare, vehicule hybrid, autoturisme electrice pe care le puteți achiziționa în sistem leasing sau credit.

Notă: Deși site-ul nostru de licitații auto este momentan în mentenanță, echipa noastră rămâne dedicată să vă servească cu orice solicitare primită. Suntem pregătiți să aducem la comandă orice autoturism pe care îl doriți, asigurându-vă că primiți exact ceea ce căutați, fără întârzieri sau complicații.

Cum funcționează o licitație auto

Firmele de leasing de pe teritoriul Europei scot la vânzare autoturismele deținute în sistem licitație, după ce sunt verificate de companii specializate. Se elaborează un raport complex pentru fiecare vehicul în parte privind daune actuale, istoric service și uneori chiar și daunele anterioare.

Pentru a participa la licitatiile online de autoturisme, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

➀ Te inregistrezi în platforma
➁ Încarci documentele solicitate pentru a-ți activa contul; noi îți trimitem un draft de contract care va trebui printat, semnat și ștampilat.
➂ Plătești garanția – va trebui să achitați o garanție procentuală din suma maximă pe care doriți să o licitați.
➃ Selectezi mașina dorită – îți recomandăm să verifici autoturismul cu ajutorul uneltelor puse la dispoziție, să vizualizezi raportul de inspecție, fotografiile precum și restul detaliilor tehnice puse la dispoziție pe platformă de către vânzător.
➄ Licitezi pentru mașina dorită.
➅ Cumperi dacă prețul este acceptat: dacă vânzătorul acceptă prețul propus, ai câștigat licitația și autoturismul se va livra în cel mai scurt timp posibil.

Dacă ați câștigat licitația, nu înseamnă că vi se va și atribui autoturismul. Va trebui atins prețul minim care uneori este vizibil, alteori nu.

Există 3 tipuri de licitații auto disponibile:

❶ Licitații cu preț fix unde puteți cumpăra autoturismul la prețul afișat.
❷ Licitații închise
❸ Licitații deschise unde puteți oferi o licitare cu 100 euro mai mare decât prețul afișat.

Beneficii
✅ Transparență totală – costuri vizibile, serii de șasiu vizibile pe site ce pot fi verificate, parcurs certificat.
✅ Unelte online pentru pre-verificarea autoturismelor și informații legate de valoarea de plată
✅ Posibilitatea finanțării oricărui vehicul vândut
✅ Garanție standard 6 luni, cu posibilitate de extindere până la 24 luni.

Alte informații despre tarife și costuri
✔ Dacă cumpărați un autoturism, garanția se va deduce din prețul final.
✔ Dacă nu cumpărați niciun autoturism, vi se vor rambursa banii în contul societății și se va reține doar taxa de utilizare a platformei.
✔ Transportul autoturismului se va face din țara de origine până la locația noastră. De aici veți putea ridica mașina.
✔ Termenul de livrare este de 14 – 21 zile lucrătoare, în funcție de tipul autoturismului (standard, minivan, suv, offroad etc).

Licitațiile auto sunt un concept cu care mulți dintre noi suntem familiari deja.
Acestea sunt niste mijloace de achiziție a autoturismelor la care de regulă au access doar comercianții profesioniști. Însă, acum, le punem la dispoziție și clienților noștri printr-un sistem nou, interactiv și totodată transparent.

Toate autoturismele vin însoțite de rapoarte elaborate de specialiști, poze cu defectele optice precum și cu descrieri suplimentare pentru ca dvs. să aveți mereu siguranța asupra achiziției, beneficiind totodată și de prețuri foarte atractive.