Prezentare auctions.nextcarlease.ro

Nextcarlease vă oferă posibilitatea de a participa la licitațiile auto externe pentru achizitionarea unui autoturism.

Cum funcționează sistemul de licitații auto Nextcarlease
Pasul 1. Vă înregistrați în platformă și uploadați documentele necesare.
Pasul 2. După ce ați găsit autoturismul pe care îl doriți, puteți licita pentru el. Dacă îl câștigați, acesta vi se livrează la sediul NextCarLease cu numere provizorii și certificat de garanție extinsă pe minim 6 luni, cu posibilitate de prelungire până la 2 ani.

Ce avantaje oferă NextCarLease clienților care licitează?
✅Un raport facut de experți în țara de origine a vehiculului, care descrie până la cel mai mic detaliu, de la daunele estetice până la observații privind starea tehnică sau uzura anvelopelor.

licitatii auto

✅ Istoricul de service, istoricul de daune, proprietate precum și dotările autoturismului

licitatii masini

✅ Valoarea pieței pentru fiecare autoturism second hand scos la licitație în parte, prețul de nou și prețul dotărilor opționale

✅ Istoricul licitațiilor pentru modele similare

licitatie auto

✅ Gestionează transportul autoturismului în România, procura, numerele roșii, emite certificatul de garanție pentru autoturismul câștigat în licitație și obține documentele externe.

✅ Oferă posibilitatea ca dvs. să vă procurați singuri autoturismele, fără a fi influențați de departamente de vânzări, prin doar cateva click-uri, din confortul de acasă.

Ce trebuie știut la o licitație auto?
➞ Se va percepe o garanție în funcție de suma pe care clienții o vor licita, sumă ce se va primi înapoi în cazul în care nu achiziționează un autoturism.

➞ Odată licitat, clienții nu vor putea anula repectiva licitare. De aceea se recomanda ca atunci când doresc să liciteze pentru un autoturism, să verifice toate caracteristicile, pentru că orice ofertă are caracter obligatoriu.

Site-ul de licitații auto se adresează persoanelor juridice, indiferent de codul CAEN al acestora sau obiectul de activitate.

➞ Sistemul de licitații auto nu acordă finanțări, însă poate facilita obținerea unei finanțări prin direcționarea clienților către instituțiile financiare cu care colaborează.