Site licitații auto: auctions.nextcarlease.ro

Cauți mașini second hand la prețuri competitive și transparente?

Fă-ți cont pe cea mai completă platformă de licitații auto din România

Mii de autoturisme disponibile în fiecare săptămână!

Dacă ești persoană juridică și dorești o mașină second hand din Germania, Belgia, Franța sau Olanda, te invităm să îți faci un cont pe site-ul cu cele mai bune opțiuni de licitații auto. Îți oferim suport dedicat, consultanță sau orice informație de care ai nevoie.

INTRĂ PE SITE ❯

Săptămânal sunt adăugate mii de autoturisme la care poți licita din confortul de acasă sau de la birou. Poți alege din peste 7500 de autoturisme, autoutilitare, vehicule hybrid, autoturisme electrice care se pot achiziționa în sistem leasing, credit sau direct cu cash.

Avantajele unei licitații auto

  • Mii de vehicule listate în fiecare săptămână! Găsiți mașina potrivită după marcă, an de fabricație, combustibil etc.
  • Cumpărați autoturisme rulate Germania, Belgia, Olanda, Franța.
  • Excludeți intermediarii! Cumpărați direct de la furnizorii dealerilor de specialitate din Europa.
  • Transparență totală – costuri vizibile, serii de sasiu vizibile pe site ce pot fi verificate, parcurs certificat.
  • Unelte online pentru pre-verificarea autoturismelor și informații legate de valoarea de plată.
  • Posibilitatea finanțării oricărui vehicul vândut.
  • Garanție standard 6 luni, cu posibilitate de extindere până la 24 luni.

Pentru a înțelege cum funcționează sistemul de licitații auto, poți viziona filmul de prezentare:

Ce este un site de licitații auto

Site-ul de licitații auto Nextcarlease, disponibil la adresa  de internet auctions.nextcarlease.ro este locul virtual unde se întâlnesc cumpărătorii și vânzătorii de autoturisme. Procesul este simplu și intuitiv, cu interfața în limba română iar procesul de vânzare-cumpărare este lipsit de risc.
Este ușor, sigur și de încredere pentru cumpărătorii din România și vânzătorii din toată Europa. Toate mașinile vândute la licitație provin de la producători de renume, bănci, companii de leasing și dealeri autorizați.
Firmele de leasing de pe teritoriul Europei scot la vânzare autoturismele deținute în sistem licitație, după ce sunt verificate de companii specializate. Ele elaborează un raport complex pentru fiecare vehicul în parte privind daune actuale, istoric service și uneori chiar și daunele anterioare.

De ce să-ți faci cont pe un site de licitații auto

În primul rând pentru că este singurul mod în care vă puteți cumpăra o mașină adusă de afară și să excludeți intermediarii. Licitați pentru mașina care vă interesează și folosiți uneltele online pentru pre-verificarea autoturismelor.

Pașii de urmat sunt:
➀ Te înregistrezi în platformă – îți poți face un cont aici
➁ Încarci documentele solicitate pentru a-ți activa contul; noi îți trimitem un draft de contract care va trebui printat, semnat și ștampilat
➂ Plătești garanția – va trebui să achitați o garanție în valoare de 15% din suma maximă pe care doriți să o licitați*
➃ Selectezi mașina dorită – îți recomandăm să verifici autoturismul cu ajutorul uneltelor puse la dispoziție, să vizualizezi raportul de inspecție, fotografiile precum și restul detaliilor tehnice puse la dispoziție pe platforma de către vânzător
➄ Licitezi pentru mașina dorită
➅ Cumperi dacă prețul este acceptat!La Nextcarlease vei găsi întodeauna mașina potrivită, fie că îți dorești un BMW, Mercedes, Audi, VW, Skoda sau altă marcă.

Transparența este totală!

✅ Costuri vizibile, ✅ serii de șasiu vizibile, ✅ parcurs certificat. Nextcarlease gestionează fiecare etapă a procesului de licitație: de la asistență la selectarea autoturismului până la livrarea autoturismului la adresa cumpărătorului.
De asemenea, miile de vehicule rulate vândute la licitație sunt de calitate premium, rulate în țări precum Germania, Franța, Belgia sau Olanda.
Dacă dorești, poți vedea mașinile disponibile în acest moment la licitație – vezi autoturisme în licitație

Servicii oferite de Nextcarlease

Nextcarlease gestionează fiecare etapă a procesului de licitație: de la asistență la selectarea autoturismului până la livrarea vehiculului la domiciliul cumpărătorului. Procesul de tranzacție este practic lipsit de risc pentru vânzători, iar cumpărătorii pot fi siguri că miile de vehicule rulate, vândute la licitație, sunt de calitate superioară garantată.
Odată ce un vehicul este vândut prin portalul nostru de licitații, gestionăm întreaga tranzacție între cumpărător și vânzător.

Mai simplu spus, ajutăm cumpărătorii să găsească autoturismul potrivit, iar vânzătorii să găsească cumpărătorul potrivit.
Toți clienții noștri beneficiază de servicii excelente, consultanță gratuită, stoc de mașini verificate și prețuri foarte avantajoase. O echipă de experți te vor ajuta să obții oferte flexibile de finanțare. De asemenea, îți livrăm mașina oriunde în țară.
Toate autoturismele vin însoțite de rapoarte elaborate de specialiști, poze cu defectele optice precum și cu descrieri suplimentare. Astfel, dvs. aveți mereu siguranța asupra achiziției beneficiind totodată și de prețuri foarte atractive.

Mașină în doar 24 de ore

La plata integrală, te poți bucura de noua ta mașină în doar 24 de ore!
Dacă te grăbești, poți alege un autoturism disponibil în stocul nostru din București. Vezi stocul de mașini și dacă te-ai decis asupra unui autoturism, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Un consultant Nextcarlease îți va pune la dispoziție istoricul mașinii împreună cu toate actele. Ofertele de leasing pot fi stabilite de tine astfel:

✓ Finanțare persoane fizice: avans 0-99% pe o perioadă 1-60 luni
✓ Finanțare persoane juridice: avans 10-50% pe o perioadă 12-60 luni
✓ Casco gratuit 6 luni pentru autoturismele achiziționate în leasing prin partenerii noștri

Află mai multe detalii despre ofertele de finanțare prin partenerii Nextcarlease: click aici

Nu te-am convins încă?

Îți oferim un certificat de garanție, fără limită de kilometri, pe o perioadă de până la 2 ani.
La achiziția oricărui autoturism vei primi un certificat de garanție care este valabil pe tot teritoriul Europei, pentru a fi in deplină siguranță chiar și în concedii sau călătorii de afaceri!
Scapă de griji, stres sau indoieli atunci când cumperi un autoturism second hand. Intră pe site-ul de licitații auto Nextcarlease și cumpară-ți mașina pe care ți-o dorești.