Prezentare auctions.nextcarlease.ro

NextCarLease este un dealer auto second hand prezent pe piata de autoturisme rulate din Romania din anul 2013, specializat in oferirea serviciilor premium pentru clientii sai in materie de autoturisme second hand.

Acestia promoveaza ideea de a putea cumpara un autoturism second hand cu garantie extinsa pana la 2 ani de zile,la reprezentanta marcii,fara limita de kilometri,de a primi gratuit pe e-mail un raport la orice autoturism din stoc privind istoricul de service,de daune,de proprietate,avand totodata posibilitatea de a directiona orice client catre finantarea care I se potriveste,in functie de profilul acestuia.

Acum,revin cu cel mai complex sistem de achizitii de autoturisme pentru clientii lor – posibilitatea de a participa la licitatiile externe si de a-si achizitiona noul autoturism rulat in cel mai transparent si sigur mod cu putinta pe platforma auctions.nextcarlease.ro

Cum functioneaza?

Clientii se inregistreaza,urca in platforma documentele necesare,iar cand gasesc autoturismul dorit,pot licita si achizitiona la pretul care ii avantajeaza oricare din miile de vehicule noi adaugate zilnic.Dupa ce castiga un autoturism,acesta li se livreaza la sediul NextCarLease cu numere provizorii si certificat de garantie extinsa pe minim 6 luni cu posibilitate de prelungire pana la 2 ani.

Si lucrurile nu se termina aici – ce avantaje ofera NextCarLease clientilor care liciteaza?

– Un raport facut de experti in tara de origine a vehiculului care descrie pana la cel mai mic detaliu de la daunele estetice pana la observatii privind starea tehnica sau uzura anvelopelor

– Istoricul de service, istoricul de daune, proprietate precum si dotarile autoturismului second hand

– Valoarea pietei pentru fiecare autoturism second hand scos la licitatie in parte, pretul de nou si pretul dotarilor optionale

– Istoricul licitatiilor pentru modele similare

– Gestioneaza transportul autoturismului in Romania,procura numerele rosii, emit certificatul de garantie pentru autoturismul second hand castigat in licitatie si obtin documentele externe.

– Posibilitatea de a-si procura singuri autoturismele,fara a fi influentati de departamente de vanzari prin doar cateva click-uri.

Ce trebuie stiut?

Se va percepe o garantie in functie de suma pe care clientii o vor licita, ce se va primi inapoi in cazul in care nu achizitioneaza un autoturism.

Odata licitat,clientii nu vor putea anula repectiva licitare,de aceea se recomanda ca atunci cand doresc sa liciteze pentru un autoturism,sa fi verificat toate caracteristicile,pentru ca orice oferta are caracter obligatoriu.

Se adreseaza persoanelor juridice,indiferent de codul CAEN al acestora si obiectul de activitate.

Nu acorda finantari, insa pot facilita obtinerea unei finantari prin directionarea clientilor catre institutiile financiare cu care colaboreaza.