Garanție

Pentru că avem încredere în serviciile noastre, autoturismele de la Nextcarlease beneficiază de garanție fără limită de kilometri pentru o perioadă de până la 2 ani*!

La achiziția oricărui autoturism de la Nextcarlease, vei primi un certificat de garanție care este valabil pe tot teritoriul Europei, pentru a fi în deplină siguranță chiar și în concedii sau călătorii de afaceri!

Deoarece ne pasă de siguranța  și confortul tău, Garanția Nextcarlease acoperă orice defecțiune tehnică aparută la motor, cutie de viteze (automată sau manuală), diferențial/cutie de transfer, transmisie, instalația de carburant, instalația electrică, sistemul de evacuare etc. Poți citi lista completă accesând pagina „Termeni și condiții”.

Tot ce trebuie să faci în cazul unei defecțiuni tehnice este să suni consultantul tău Nextcarlease și acesta te va îndruma către cel mai apropiat service partener, ocupându-se ulterior de tot procesul de remediere al defecțiunii.

*în funcție de marcă, vechime și număr de kilometri, eliberăm certificate de garanție pentru 6, 12 și 24 luni!

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0799 77 89 39 sau pe E-mail la adresa office@nextcarlease.ro.

Vezi lista primelor pentru clienţi