Despre noi

Probabil ca toti ne-am confruntat la un moment dat in viata cu problema achizitionarii unui autoturism second-hand. O numim problema pentru ca atunci cand te decizi sa iti cumperi masina mult visata, apar si foarte multe intrebari: de unde cumpar?, cati kilometri sa aiba?, ce garantie am ca e buna masina?, cum verific daca are kilometri reali?, daca are vicii ascunse?, daca nu are revizii facute?, daca a fost lovita?, cum fac leasing la masini second-hand? etc.

La Next Car Lease, in cei 6 ani de activitate, am incercat sa le oferim oamenilor raspunsuri la intrebari, pentru ca reticenta este pe deplin inteleasa date fiind experientele neplacute cu care unii dintre noi s-au confruntat. Pentru a putea face fata tuturor cerintelor, am decis sa construim o afacere bazata pe profesionalism pentru a putea satisface cerintele clientilor nostri.

De ce o masina second-hand?

Desi raspunsul poate fi unul banal, o masina care trece de 5000 de kilometri rulati este cu cel putin 15% mai ieftina decat una cu 0 km. Avand in vedere ca solutiile de finantare pentru autoturismele second-hand sunt similare celor noi, de ce sa nu optezi pentru un discount considerabil? Poti face o economie substantiala daca alegi cu atentie vanzatorul potrivit.

 

Next Car Lease – alegerea potrivita?

Primele schimburi de impresii in legatura cu autoturismele rulate nu au fost foarte incurajatoare. Intalneam multe persoane dezamagite care ajunsesera sa faca multe compromisuri pentru ca au decis sa cumpere o masina second-hand din locul nepotrivit. Vazand care sunt de fapt problemele cu care se confrunta piata de autoturisme rulate din Romania, am decis sa construim un sistem prin care clientii nostri sa beneficieze de calitate, profesionalism si servicii post-vanzare.

  • CALITATE – toate autoturismele de la Next Car Lease vin insotite de istoric complet (baze de date ale societatilor de asigurari pentru identificarea daunelor), carnet de service si rapoarte de expertiza tehnica (Dekra, SGS etc.). Chiar daca optezi pentru un autoturism cu 80000 de kilometri rulati, ne asiguram ca tu ii vei cunoaste istoria completa. Vei stii cati proprietari a avut, unde au fost efectuate reviziile, daca a avut probleme tehnice (si daca a avut, cum si unde s-au remediat), daca a fost implicat intr-un accident (si daca a fost, unde a fost reparat), cand a fost importat in Romania, in ce conditii a fost importat in Romania, care era starea tehnica la momentul importului etc. De asemenea iti vom pune la dispozitie orice autoturism pentru o verificare tehnica amanuntita la un service autorizat ales de tine.
  •  

  • PROFESIONALISM – societatea noastra incheie anual contracte cu furnizori importanti de autoturisme rulate din Europa de Vest (ex. BMW Group, Mercedes-Benz Financial Services, Volkswagen Financial Services etc.) asigurandu-ne astfel ca toti clientii nostri beneficiaza de masini second-hand verificate, la preturi foarte avantajoase. Parteneriatele cu majoritatea societatilor de leasing din Romania si temeiul legal sub care ne desfasuram activitatea, au condus spre multumirea clientilor care au apelat cu incredere la serviciile noastre.
  •  

  • SERVICII POST-VANZARE – pentru ca nu este de ajuns sa cumperi o masina buna, ne-am decis sa dovedim calitatea autoturismelor noastre printr-un certificat de garantie fara limita de kilometri. Chiar daca alegi un autoturism cu 5 ani vechime, vei avea timp 6 luni sa faci cati kilometri doresti, pentru a te convinge de calitatea masinii pe care o conduci. In cazul in care esti nemultumit de comportamentul autoturismului sau apar defectiuni tehnice, consultantii Next Car Lease iti vin in ajutor cu asistenta rutiera 24/7 si programari la service pentru a remedia in cel mai scurt timp orice problema.

 
Acum, 4 ani mai tarziu, suntem recunoscatori celor care ne-au acordat incredere, celor care ne-au permis sa le raspundem la intrebari. Vom continua sa dezvoltam aceasta afacere cu aceeasi atitudine si aceleasi valori morale, pentru ca dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze de servicii de calitate si masini pe masura asteptarilor lor!

Daca esti in cautarea unui autoturism second-hand, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0799 77 89 39 sau pe e-mail la adresa office@nextcarlease.ro! De asemenea poti citi parerile clientilor nostri, sau ultimele noutati din industria auto, accesand pagina de Facebook Next Car Lease!
 

Back to top