Despre noi

null

2015

În 02.06.2015 am vândut prima mașină, un CLS 350D fabricație 2011
null

2015

În 01.12.2015 am făcut primul birou unde avem și acum sediul social pe Bd. Timișoara 60 – 62
null

2016

La 01.06.2016 ne-am mutat pe Prelungirea Ferentari 68 – 70, ne găseați ușor, singura reprezentanță Ssang Yong din zona de Sud a Bucureștiului
null

2019

La 01 Martie 2019 ne-am mutat pe Bd. Pipera nr. 17, schimbând total clienții și gama de autoturisme vândute
null

2019

La 12.12.2019 aveam nevoie de mai mult spațiu pentru depozitat auto și ne-am mutat spațiul de depozitare a autoturismelor pe Bd. Pipera 28
null

2020

În vara lui 2020 am lansat site-ul de licitații auto auctions.nextcarlease.ro
null

2022

În Aprilie 2022 am înființat Nextcarlease GmbH, parcul auto din Germania de lângă Dortmund
null

2023

La 01.01.2023 ne-am mutat în noul sediu cu showroom din Bd. Pipera 30A

Probabil că toți ne-am confruntat la un moment dat în viață cu problema achizitionării unui autoturism second-hand. O numim problemă pentru că atunci când te decizi să îți cumperi mașina mult visată, apar și foarte multe întrebări: de unde cumpăr?, câți kilometri să aibă?, ce garanție am că e bună mașina?, cum verific dacă are kilometri reali?, daca are vicii ascunse?, daca nu are revizii facute?, daca a fost lovită?, cum fac leasing la mașini second-hand? etc.

La Nextcarlease, în cei 10 ani de activitate, am încercat să le oferim clienților răspunsuri la întrebări, pentru că reticența este pe deplin înțeleasă, date fiind experiențele neplăcute cu care unii dintre noi s-au confruntat. Pentru a putea face față tuturor cerințelor, am decis să construim o afacere bazată pe profesionalism, pentru a putea satisface cerintele tuturor clienților.

De ce o mașină second-hand?

Deși răspunsul poate fi unul banal, o mașină care trece de 5000 de kilometri rulați este cu cel puțin 15% mai ieftină decât una cu 0 km. Având în vedere că soluțiile de finanțare pentru autoturismele second-hand sunt similare celor noi, de ce să nu optezi pentru un discount considerabil? Poți face o economie substanțială dacă alegi cu atenție vânzătorul potrivit.

Ce îți oferă Nextcarlease

Primele schimburi de impresii în legatură cu autoturismele rulate nu au fost foarte încurajatoare. Întâlneam multe persoane dezamăgite care ajunseseră să facă multe compromisuri pentru că au decis să cumpere o mașină second-hand din locul nepotrivit. Văzând care sunt de fapt problemele cu care se confruntă piața de autoturisme rulate din România, am decis să construim un sistem prin care clienții noștri să beneficieze de calitate, profesionalism și servicii post-vanzare.

CALITATE – toate autoturismele de la Nextcarlease vin însoțite de istoric complet (baze de date ale societpților de asigurări pentru identificarea daunelor), carnet de service și rapoarte de expertiză tehnică (Dekra, SGS etc.). Chiar dacă optezi pentru un autoturism cu 80000 de kilometri rulați, ne asigurăm că tu îi vei cunoaște istoria completă. Vei știi câți proprietari a avut, unde au fost efectuate reviziile, dacă a avut probleme tehnice (și dacă a avut, cum și unde s-au remediat), dacă a fost implicat într-un accident (și dacă a fost, unde a fost reparat), când a fost importat în România, în ce condiții a fost importat, care era starea tehnică la momentul importului etc. De asemenea âți vom pune la dispoziție orice autoturism pentru o verificare tehnică amanunțită la un service autorizat ales de tine.

PROFESIONALISM – societatea noastră încheie anual contracte cu furnizori importanți de autoturisme rulate din Europa de Vest (ex. BMW Group, Mercedes-Benz Financial Services, Volkswagen Financial Services etc.) asigurându-ne astfel că toți clienții noștri beneficiază de mașini second-hand verificate, la prețuri foarte avantajoase. Parteneriatele cu majoritatea societăților de leasing din România și temeiul legal sub care ne desfășurăm activitatea, au condus spre mulțumirea clienților care au apelat cu încredere la serviciile noastre.

SERVICII POST-VÂNZARE – pentru că nu este de ajuns să cumperi o mașină bună, ne-am decis să dovedim calitatea acestora printr-un certificat de garanție fără limită de kilometri. Chiar dacă alegi un autoturism cu 5 ani vechime, vei avea timp 6 luni să faci câți kilometri dorești, pentru a te convinge de calitatea acestuia. În cazul în care ești nemulțumit de comportamentul autoturismului sau apar defecțiuni tehnice, consultanții Nextcarlease îți vin în ajutor cu asistență rutieră 24/7 și programări în service pentru a remedia în cel mai scurt timp orice problemă.

Astăzi, suntem recunoscători celor care ne-au acordat încredere. Vom continua să dezvoltăm această afacere cu aceeași atitudine și aceleași valori morale, pentru că dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de servicii de calitate și mașini pe măsura așteptărilor lor!

Dacă ești în cautarea unui autoturism second-hand, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0799 77 89 39 sau pe e-mail la adresa office@nextcarlease.ro. De asemenea poți citi părerile clienților noștri, sau ultimele noutăți din industria auto, accesând pagina de Facebook Nextcarlease.