Îți mulțumim că acorzi încredere serviciilor Nextcarlease. Consideră deja că ești clientul nostru pentru că vom face tot posibilul să îți găsim mașina dorită. Și nu doar atât, ți-o și livrăm la tine acasă.

Mașini la comandă din Germania

Pentru început, trebuie să ne spui cât mai multe informații precum marcă / model, buget, an de fabricație. Ne-ar ajuta foarte mult să ne dai un link cu mașina respectivă, pentru a simplifica totul. Pentru asta ai la dispozitie formularul de mai jos pe care să-l completezi.

În cazul în care ai preferințe (ex: anumite dotări), te rugăm să ne dai cât mai multe detalii în căsuța cu informații suplimentare.

Vreau o mașină la comandă

  Marcă automobil:
  Model:
  An fabricație:

  Dotari:
  Link cu mașina dorită:
  Buget disponibil:
  Nume:
  Telefon:

  Mașini din Germania prin Nextcarlease

  Aducem mașini la comandă din Germania cu autotrailere proprii. Avem asigurare CASCO inclusiv pentru mașinile transportate, eliminând orice risc pe perioada transportului. Intervalul de livrare este de 1 – 2 săptămâni. Pentru mașinile aduse din alte țări (Olanda, Belgia, Austria, Franța), perioada de livrare poate fi ușor diferită.

  Ne ocupăm de absolut tot. Realizăm expertiza tehnică și estetică, verificăm datele și starea mașinii. Garantăm corectitudinea informațiilor cuprinse în contractul de vânzare-cumpărare. Oferim garanție extinsă până la 2 ani.

  În ceea ce privește finanțarea, te lăsăm pe tine să alegi cum dorești să achiți: prin leasing, credit sau cash.

  Avantaje pentru tine

  La Nextcarlease, lucrurile merg într-o singură direcție: clientul să fie pe deplin mulțumit. Avem puține mașini pe stoc (comparativ cu alte societăți de leasing), dar avem doar mașini de top, impecabile. Ne place să aducem mașini la comandă pentru că dacă îţi place ceea ce faci şi pui mereu clientul pe primul loc, succesul e garantat.

  masini la comanda germania

  Întrebări și răspunsuri

  Care este bugetul minim pentru a comanda o mașină din Germania prin Nextcarlease?

  În cazul în care dorești să îți aducem la comandă un autoturism din Germania, bugetul minim este de 15000Eur la plata cash. Dacă dorești să cumperi în leasing, nu ai nevoie de un buget minim.

  Pot comanda o mașină din Germania in leasing cu avans zero?

  În cazul finanțărilor până în 10000 euro (TVA inclus), persoanele fizice pot achiziționa în leasing autoturisme la comandă din Germania cu avans zero. Contactează-ne pentru detalii!

  Pot obține finanțare pentru leasing dacă sunt persoană fizică?

  Nextcarlease, prin partenerii săi, oferă finanțare atât pentru persoane fizice și juridice cât și pentru firme de tip start-up sau persoane fizice cu istoric negativ. Contactează-ne pentru detalii!

  Ce servicii oferă Nextcarlease la achiziționarea unui autoturism din Germania

  La orice autoturism achiziționat de la Nextcarlease, beneficezi de:
  ✅ Garanție extinsă până la 2 ani
  ✅ Revizie gratuită efectuată la predarea mașinii
  ✅ Verificare tehnică și vizuală a mașinii
  ✅ Kilometri certificați
  ✅ Livrare gratuită în toată țara
  ✅ Opțiuni de finanțare avantajoase
  ✅ Servicii complete în garanție și post garanție

  Nu ai găsit răspuns la întrebările tale?

  Citește mai multe despre serviciile Nextcarlease sau sună și discută cu noi prin telefon.

  Ce poți face mai departe

  Știai că avem un site de licitații auto? Alege singur din mii de autoturismle rulate Germania direct din confortul de acasă. Nu este necesar să îți faci cont decât dacă vrei să licitezi pentru o mașină.

  Dacă nu ești decis, nu știi ce mașină ți se potrivește sau vrei să fii la curent cu cele mai noi mașini disponibile în stoc, urmărește-ne pe Facebook sau Instagram.