Credit auto extern fără TVA

Dacă dorești o rată de leasing diminuată, poți alege creditul extern fără TVA.

La rata ta de leasing nu se va aplica contravaloarea TVA. Condiția este achiziția autoturismului de la o firmă plătitoare de TVA cu domiciliul fiscal pe teritoriul Europei, dar diferită de România.

Ce este leasingul extern

Leasing-ul extern este o metodă de finanțare (credit) în Euro, unde clientul face achiziția direct pe firmă, fără a aplica TVA. Documentele necesare întocmirii dosarului de credit fără TVA (leasing extern) sunt standard, ca fel ca pentru leasing-ul auto financiar.

Alte avantaje:

  • Clientul nu plătește Tva pentru că este o achiziție intracomunitară;
  • Clientul este proprietar, nu firma de leasing;
  • Orice cheltuială a acestei achiziții este deductibilă;
  • Asigurările au un preț avantajos;
  • Dobânda creditului extern fără Tva este foarte mică.

Așa cum spuneam mai sus, propietar al mașinii vei fi chiar tu, nu firma de leasing. De asemenea, nu vei plăti TVA pentru că faci o achiziție intracomunitară între două state membre ale Uniunii Europene. Un alt avantaj este că îți poți plăti ratele în funcție de activitatea ta: lunar, periodic sau sezonier.

 

Cum poți aplica pentru un leasing auto extern fără TVA

leasing auto extern fara tvaPentru început este necesar să discuți cu un consultant Nextcarlease. Îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie, suport și consultanță de specialitate. Ne ocupăm de întocmirea dosarului de leasing și îți aducem la comandă orice tip de autoturism, camion sau autoutilitară din Germania, Franța, Belgia, Olanda.

Tu trebuie doar să ne spui ce autoturism îți dorești iar noi gestionăm întreaga tranzacție între cumpărător și vânzător. Un consultant va ține legătura cu tine până când mașina va fi livrată. Fii fără griji, ne ocupăm de absolut tot! Realizăm expertiza tehnică si estetică, verificăm datele și starea mașinii, garantăm corectitudinea informațiilor cuprinse în contractul de vânzare-cumpărare.

✔ Garanția Nextcarlease

Pentru mașinile achiziționate în leasing extern fără TVA, oferim până la 2 ani de garanție extinsă, fără limită de km, cu decontare la reprezentanța mărcii. Vei primi un certificat de garanție care este valabil pe tot teritoriul Europei, pentru a fi în deplină siguranță chiar și în concedii sau călătorii de afaceri.

Garantia Nextcarlease acoperă orice defecțiune tehnică aparută la motor, cutie de viteze (automată sau manuală), diferențial/cutie de transfer, transmisie, instalația de carburant, instalația electrică, sistemul de evacuare etc. Află mai multe în pagina garanție.