Actele necesare pentru leasing auto

Credit auto persoane fizice

Dacă ești persoană fizică și dorești un automobil în leasing, trebuie să întocmești un dosar astfel încât să se poată demara formalitățile de finanțare. Fie că este vorba de un automobil nou sau unul rulat, achiziționarea prin această formă de finanțare presupune depunerea acelorași acte. Important de menționat este că fiecare bancă poate să îți ceară și alte documente suplimentare.

Documentele pentru un credit auto diferă în funcție de categoria de client: persoane fizice, societăți sau PFA.

Actele comune, solicitate de fiecare bancă sunt:

  • Act de identitate;
  • Cerere de finanțare completată cu toate informațiile și semnată;
  • Documente care atestă realizarea de venituri eligibile (declarație de venit global/ decizie de impunere/ registru de încasări și preț/ adeverință de salariu / talonul de pensie pe ultima lună / adeverință de venit);
  • Factura proformă de la furnizor/ înștiințare de preț / specificație tehnică / precontract vânzare-cumpărare.

Este recomandat să nu ai restanțe la alte credite și să te încadrezi în limita de vârstă impusă de finanțator.


Finanțare auto prin Nextcarlease

acte necesare leasing auto

Nextcarlease oferă servicii premium de finanțare pentru toate categoriile de clienți. Oferim consultanță financiară gratuit și cele mai bune condiții de finanțare prin partenerii noștri.
Pentru leasing sau credit, partenerii de finantare se vor asigura ca in maximum 48 de ore dosarul tău să primească un răspuns. Dacă ești eligibil pentru finanțare, în maximum 5 zile lucratoare te poți bucura de noua ta mașină.
La plata integrală, întocmim noi toate actele iar 24 de ore mai târziu, te vei bucura de noua ta achiziție.

E bine să știi că la Nextcarlease, oferim finanțare pentru persoane fizice și juridice, inclusiv pentru firme de tip start-up sau persoane fizice cu istoric negativ. Cu alte cuvinte, aproape oricine își poate cumpăra o mașină în leasing, chiar și cu avans zero!


Ai încasări în Euro?

Dacă ai încasări în Euro și dorești să achiziționezi un autoturism în leasing, atunci creditul auto extern fără TVA este alegerea cea mai înțeleaptă pentru tine.