Actele necesare pentru leasing auto

Leasing auto persoane fizice

Dacă ești persoană fizică și dorești o mașină în leasing, trebuie să întocmești un dosar astfel încât să se poată demara formalitățile de finanțare.

Actele comune, solicitate de fiecare bancă sunt:
Act de identitate;
Cerere de finanțare completată cu toate informațiile și semnată;
Documente care atestă realizarea de venituri eligibile (declarație de venit global/ decizie de impunere/ registru de încasări și preț/ adeverință de salariu / talonul de pensie pe ultima lună / adeverință de venit);
Factura proformă de la furnizor/ înștiințare de preț / specificație tehnică / precontract vânzare-cumpărare.

acte necesare leasing auto

Dacă ai încasări în Euro și dorești să achiziționezi un autoturism în leasing, atunci creditul auto extern fără TVA este alegerea cea mai înțeleaptă pentru tine.

Pentru mai multe informații, discută prin telefon cu un consultant Nextcarlease, sau vino direct la sediul nostru din Bd. pipera nr. 30A, de Luni până Vineri între orele 8 – 17.

Finanțare auto prin Nextcarlease

Nextcarlease oferă servicii premium de finanțare pentru toate categoriile de clienți. Oferim finanțare pentru persoane fizice și juridice, inclusiv pentru firme de tip start-up sau persoane fizice cu istoric negativ. Oferim consultanță financiară gratuit și cele mai bune condiții de finanțare prin partenerii noștri.

Avantajele tale

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale leasingului auto pentru persoane fizice este costul inițial redus. Adesea, suma de plată inițială este mai mică comparativ cu un împrumut obișnuit pentru achiziționarea unei mașini.
Leasingul auto oferă posibilitatea de a conduce automobile de calitate superioară, pe care poate nu ți le-ai permite să le cumperi direct. De asemenea, suma de plată lunară în leasing este pre-stabilită, oferind o predictibilitate financiară.

Dacă ești persoană fizică și dorești un automobil în leasing, trebuie să întocmești un dosar astfel încât să se poată demara formalitățile de finanțare. Fie că este vorba de un automobil nou sau unul rulat, achiziționarea prin această formă de finanțare presupune depunerea acelorași acte.

Credit auto persoane fizice

Documentele pentru un credit auto diferă în funcție de categoria de client: persoane fizice, societăți sau PFA. Important de menționat este că fiecare bancă poate să îți ceară și alte documente suplimentare.

Actele comune, solicitate de fiecare bancă sunt:

  • Act de identitate;
  • Cerere de finanțare completată cu toate informațiile și semnată;
  • Documente care atestă realizarea de venituri eligibile (declarație de venit global/ decizie de impunere/ registru de încasări și preț/ adeverință de salariu / talonul de pensie pe ultima lună / adeverință de venit);
  • Factura proformă de la furnizor/ înștiințare de preț / specificație tehnică / precontract vânzare-cumpărare.

Este recomandat să nu ai restanțe la alte credite și să te încadrezi în limita de vârstă impusă de finanțator.

Finanțare auto prin Nextcarlease

Nextcarlease oferă servicii premium de finanțare pentru toate categoriile de clienți. Oferim consultanță financiară gratuit și cele mai bune condiții de finanțare prin partenerii noștri.
Pentru leasing sau credit, partenerii de finantare se vor asigura ca in maximum 48 de ore dosarul tău să primească un răspuns. Dacă ești eligibil pentru finanțare, în maximum 5 zile lucratoare te poți bucura de noua ta mașină.
La plata integrală, întocmim noi toate actele iar 24 de ore mai târziu, te vei bucura de noua ta achiziție.

E bine să știi că la Nextcarlease, oferim finanțare pentru persoane fizice și juridice, inclusiv pentru firme de tip start-up sau persoane fizice cu istoric negativ. Cu alte cuvinte, aproape oricine își poate cumpăra o mașină în leasing, chiar și cu avans zero!

acte necesare leasing auto
Care sunt avantajele leasingului auto în comparație cu achiziția directă?

Avantajele leasingului auto sunt comparativ superioare deoarece ai cost mai mic pentru CASCO, nu blochezi o sumă mare de bani și ai cashflow pentru afacerea ta.

Care sunt costurile inițiale și lunare ale unui contract de leasing?

Costurile inițiale sunt avansul și taxa de acordare. Costurile lunare sunt: rata de leasing (principal), dobândă, comision gestiune și RCA + CASCO.

Care sunt opțiunile la finalul perioadei de leasing?

La finalul perioadei de leasing, poți deveni proprietar al automobilului, îl poți vinde sau îl poți refinanța. Află mai multe despre opțiunile de refinațare de la consultanții noștri.

Există penalități pentru rezilierea anticipată a contractului de leasing?

în cazul în care doriți rezilierea anticipată a contractului de leasing, se va percepe o taxă de închidere anticipată, care în funcție de finanțator este între 1% și 3%.

Știi exact ce mașină îți dorești?

Dacă nu ai găsit în stoc mașina potrivită, îți putem aduce la comandă orice tip de autoturism din import.

Te rugăm să completezi formularul sau discută cu noi și cere o ofertă de leasing.