Mașini second hand Sibiu

✅ auto rulate Sibiu cu garanție extinsă și istoric verificat

Cauți o mașină second hand în Sibiu?

 

Suntem Nextcarlease și dacă e prima oară când auzi de noi, îți spunem pe scurt cu ce ne ocupăm: vindem mașini.
Așa că, dacă ești din Sibiu și vrei o mașină second hand import Germania, Belgia, Franța sau Olanda – discută cu noi!

Cine suntem?

Pe scurt, suntem o companie care vinde și cumpără mașini rulate. Nu suntem singurii care facem asta dar îți promitem că suntem singurii care te ascultă, care înțeleg ce îți dorești și care vor face totul pentru ca tu să îți poți cumpăra mașina potrivită la prețul corect.

Activăm de peste 10 ani în domeniul vânzărilor de auto rulate din import. Poate că nu e mult dar în acest timp, multe afaceri în domeniul auto au apărut și probabil tot atâtea au dispărut. Noi am evoluat și iată-ne și în Sibiu! Nu am fi ajuns aici dacă clienții nu erau multumiți de serviciile noastre.

Nu am terminat! Era prea simplu 🙂

Îți oferim garanție extinsă 2 ani. Îți oferim cele mai bune oferte de finanțare și îți aducem mașina direct la tine acasă în Sibiu sau oriunde dorești. Obținem finanțare oricui, chiar dacă are o firmă nou inființată sau are probleme în biroul de credit. Mai mult, îți oferim suport și asistență în tot procesul de cumpărare, complet gratuit.

Nu ai găsit mașina potrivită?

Știm că nu avem o ofertă foarte bogată dar avem un „as” în mânecă: avem propriul nostru sistem de licitații auto. Chiar avem!

Pe auctions.nextcarlease.ro găsești sute de mașini noi în fiecare zi! Poți să-ți faci un cont și să urmărești un anume model sau spune-ne ce vrei și o căutăm noi pentru tine. Dacă dorești, îți putem face chiar noi diverse propuneri, în funcție de ct vrei să cheltuiești sau care sunt preferințele.

Da, chiar facem totul pentru ca tu să fii mulțumit. Suntem Nextcarlease Sibiu și nu o să-ți vină să crezi dar viitoarea ta mașină e la noi. Convinge-te singur!

Back to top