Servicii

Beneficii la Nextcarlease

Dacă te-ai decis asupra unui model, fie că este din stoc sau adus la comandă, Nextcarlease îți pune la dispoziție istoricul mașinii împreună cu toate actele acesteia.
Pentru a înlătura orice urmă de îndoială legată de starea autoturismului pe care te decizi să-l achiziționezi, suntem pregătiți să supunem orice mașină unui control riguros într-un service partener sau unul ales de tine.

Avantajele tale

Toate autoturismele pe care le comercializăm vin însoțite de istoric de service, istoric de la societățile de asigurări pentru identificarea accidentelor, rapoarte de expertiză tehnică (Dekra, SGS etc.). Astfel am decis să îți răsplătim încrederea pe care ne-o acorzi printr-un certificat de garanție fără limită de kilometri pe o perioadă de până la 2 ani.

Plata autovehiculului

Dacă te-am convins că știm ce vindem, rămâne să stabilim modalitatea de plată. Pentru plata integrală, consultanții noștri de vânzări îți vor întocmi toate actele pentru ca 24 de ore mai târziu să te bucuri de noua ta achiziție. Dacă optezi pentru un sistem de leasing sau credit, partenerii noștri de finanțare se vor asigura că în maximum 48 de ore, dosarul tău să primească un raspuns. Dacă ești eligibil pentru finantare, în maximum 5 zile lucrătoare te poți bucura de noua ta mașină.

Finanțare auto

Pentru a veni în sprijinul tău cu diverse variante de finanțare, acum putem considera mașina ta veche drept avans pentru cea nouă. În caz că nu dorești, te putem ajuta să îți vinzi mașina la un pret corect, fără prea mult efort din partea ta. Prin serviciile Buy-back și Trade-in poți beneficia de cele mai avantajoase oferte pentru autoturismul tău!

Garanție și servicii Nextcarlease

Chiar dacă acum esti noul proprietar al unei mașini comercializate de Nextcarlease, pentru noi procesul de vânzare nu s-a încheiat. Venim în sprijinul tău cu servicii de înmatriculare, servicii de garanție și post-garanție, programări revizii, asistență rutieră 24/7 etc.

Pe scurt..
  • Consultanți cu experiență în domeniul auto
  • Transparență, încredere și profesionalism
  • Kilometri reali și istoric complet
  • Control tehnic avizat
  • Garanție și factură
  • Opțiuni de finanțare avantajoase
  • Servicii complete în garanție și post garanție
leasing auto

Dacă ai încasări în Euro și dorești să achiziționezi un autoturism în leasing, atunci creditul auto extern fără TVA este alegerea cea mai înțeleaptă pentru tine.