Blog

Informatii despre autoturisme second hand in leasing

Predare leasing auto – ce este și cum funcționează

Pe scurt, predarea de leasing auto înseamnă că altcineva va prelua ratele tale și va folosi mașina. Contractul se face în baza unei novații denumit act juridic civil, în baza căruia o creanță sau obligație veche se stinge și în locul ei apare alta nouă. Contractul este sub formă tipărită și se încheie între societatea de leasing, utilizatorul inițial denumit cedent și utilizatorul care preia leasingul denumit cesionar.

De ce ar prelua cineva un leasing?

acte necesare leasing autoExistă multe avantaje, cele mai importante fiind varietatea și prețul. Este cunoscut faptul că o mașină în leasing este mult mai ieftină în comparație cu achiziționarea unui autoturism nou. De asemenea, poți găsi o mașină de fabricație recentă fără mulți kilometri.

Sunt foarte simplu și chiar este simplu. Cu toate astea, cesionarul (cel care preia leasingul) trebuie să îndeplinească câteva aspecte și, în anumite cazuri, anumite condiții suplimentare impuse de societatea de leasing.

La Nextcarlease îți oferim suport, consultanță și cele mai bune prețuri la predare leasing. Iar dacă îți dorești o mașină în leasing, venim cu soluții de finanțare avantajoase și 2 ani de garanție extinsă, fără limită de km, cu decontare la reprezentanța mărcii.

Back to top